...

TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)

TÜBA GEBİP ve TÜBA TESEP Ödüllerinin Başvuruları Başladı!
13/02/2024

Değerli Araştırmacılar,

Türkiye Bilimler Akademisi(TÜBA)'nin TÜBA-Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülleri (TÜBA-GEBİP) ve TÜBA Bilimsel Telif Eser Ödülleri (TÜBA-TESEP) Programları 2024 yılı ödül başvuruları başladı.

Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülleri Programı (TÜBA-GEBİP) kapsamında, Türkiye'de tüm bilim alanlarındaki araştırmaları, bilim insanlığını ve araştırıcılığı özendirmek amaçlanmıştır.

Bilimsel Telif Eserleri Ödüllendirme Programı (TÜBA-TESEP) ile Yükseköğretim düzeyinde eğitim ve öğretimde yararlanılabilecek nitelikli Türkçe telif eserlerin yayımlanmasının teşviki amaçlanmıştır. TÜBA-TESEP Ödülleri kapsamında ayrıca Akademi Konseyi tarafından, belirli bilim alanlarında yayımlanan eserlere, alanında dünya bilimine değer katmış, ulusal ve uluslararası başarılarıyla ülkemizi onurlandırmış Şeref Üyelerimizin adına her yıl “özel ödül” verilmektedir.

TÜBA Ödülleri, Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde düzenlenen törenle sahiplerine verilmektedir. Programlara son başvuru tarihi 18 Mart 2024’tür.

Size uygun olan programla ilgili detaylara ve başvuru dosyalarına ulaşmak için;

TÜBA ödül programlarına başvuru hazırlığı içerisinde olan ya da ödül programları hakkında bilgi almak isteyen araştırmacılar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ile iletişime geçebilirler.

Detaylı Bilgi ve Destek İçin;

NEVÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TTO)

Öğr. Gör. Ekrem AYDIN

ekrem@nevsehir.edu.tr

Dahili: 15514


Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO)

A: Kapadokya Teknopark Binası B Blok 1. Kat Merkez/Nevşehir

T: 15514 / 15504

E: tto@nevsehir.edu.tr

W: tto.nevsehir.edu.tr