...

TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)

Fransa İkili İş Birliği Çağrısı Başvuruya Açıldı!
08/05/2024

Değerli Araştırmacılar;

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı (UİDB) tarafından “2509 - Fransa Dışişleri Bakanlığı (Bosphorus) ile İkili İşbirliği Çağrısı” başvuruya açılmıştır.

Çağrı kapsamında araştırma projeleri desteklenecektir. Çağrı tüm tematik alanlara açık olacaktır. Ortak araştırma projesi önermek isteyen Türk bilim insanlarının, projeyi birlikte gerçekleştirecekleri Fransız araştırma kuruluşlarında çalışan bilim insanları ile proje ortağı olarak anlaşmaları gerekmektedir.

Çağrının proje süresi en fazla 24 Ay ve destek üst limiti 1.000.000 TL’dir. Son başvuru tarihi 24 Temmuz 2024’tür. Çağrı metnine ulaşmak için tıklayınız.

Türkiye'deki proje ortaklarının programlara, https://uidb-pbs.tubitak.gov.tr adresinde bulunan “Çağrılı Başvuru Programları” sekmesinden elektronik olarak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Projenizin şekli değerlendirmesinin yanı sıra tüm konularla alakalı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ile iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı Bilgi ve Destek İçin;

NEVÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TTO)

Öğr. Gör. Ekrem AYDIN

ekrem@nevsehir.edu.tr

Dahili: 15514

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO)

A: Kapadokya Teknopark Binası B Blok 1. Kat Merkez/Nevşehir

T: 15514 / 15503

E: tto@nevsehir.edu.tr

W: tto.nevsehir.edu.tr